Vragen

Wij proberen hier op zo veel mogelijk vragen de antwoorden hier te geven

Na afronding van je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin nog enkele vragen over je bedrijf. Het kost hooguit tien minuutjes om deze vragen in te vullen.

Binnen twee werkdagen ná je bestelling nemen we telefonisch contact met je op. We verzoeken je daarom de vragen in de bevestigingsmail (zie vorige vraag) zo snel mogelijk te beantwoorden. Zodoende kunnen we dit als leidraad aanhouden tijdens het voorgesprek.

Allereerst biedt het je een groot financieel voordeel; bij iedere vijf filmsdie je bestelt wordt de korting op het totaalbedrag groter. Bovendien biedt het een stuk consistentie: je weet wat je van ons kunt verwachten en wat de films je in totaal gaan kosten. Daarnaast is deze optie interessant wanneer je bijvoorbeeld een webserie wilt of verschillende locaties van je bedrijf in beeld wilt brengen.

In het geval je meerdere films bestelt heb je recht op twee films per maand in een looptijd van een jaar. Je kunt zelf bepalen in welke maanden je de films op wilt laten nemen, zolang dit maar onder de hiervoor genoemde voorwaarde te realiseren is. Wanneer je dus in april zes films bestelt, kun je deze niet alle zes in maart van het daaropvolgende jaar op laten nemen.

Ja, hier heb je inderdaad recht op. Neem je bijvoorbeeld zes films van pakket M zullen we je bij alle zes de films helpen bij het bedenken van een idee en dit uitwerken in een script. Kies je voor meerdere films uit pakket S zullen we je als voorbereiding op iedere losse film telefonisch contacten om je idee voor de film door te spreken en een draaidag in te plannen. Kies je voor pakket L krijg je bij iedere film vier extra versies voor plaatsing op Instagram.

In de bevestigingsmail die je van ons ontvangt vragen we je onder andere een muziekgenre op te geven dat je graag in de film terug wilt horen. Uiteindelijk kiezen wij in het verlengde van die voorkeur een nummer dat bij de film past.

Dit is alleen bij pakket M en Lmogelijk.

Dit is mogelijk. Houd er hierbij wel rekening mee dat de extra kilometers (zie vorige vraag) op deze manier snel op kunnen lopen. We raden het bij pakket S af om voor verschillende locaties te kiezen, simpelweg omdat dit in veel gevallen niet binnen de beschikbare draaiuren (2-4 uur) past.

De eerste honderd kilometer zijn bij de prijs inbegrepen. Het vertrekpunt bij de berekening van de kilometers is postcode 6721, te Bennekom. Voor iedere kilometer boven de honderd kilometer wordt €0,43 in rekening gebracht.

Het Instagrampakket bestaat uit een video van 1 minuut met vierkante afmetingen (1080X1080) voor op je instagramprofiel + 3 losse, verticale fragmenten voor in Story. De video voor op je profiel kan een ingekorte versie van de twee minuten durende film zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook bestaan uit een teasende quote of ludiek fragmentje. Ditzelfde geldt voor de versies voor in je story.

Ieder pakket wordt in Full HD – 1080Pgedraaid, tenzij er bij extra’s voor 4K is gekozen.

De film duurt nooit langer dan twee minuten, ongeacht het pakket dat je kiest. Hoeveel minuten je toe kunt voegen is dus afhankelijk van het pakket.

Binnen 1 week na de draaidag ontvang je de eerste versie van de film. De definitieve versie ontvang je een week later, mits je op tijd eventuele aanpassingen doorgeeft.

Wanneer pakket S?
Je wilt een bepaald product promoten of een korte sfeerimpressie van je bedrijf geven. Je hebt niet zozeer als doel om met je film een diepgaande inhoudelijke boodschap over te brengen, maar wilt vooral de aandacht op je bedrijf of product vestigen. Na het zien van de film moet de kijker zoiets hebben als: ‘dit product moet ik hebben!’ of ‘over dit bedrijf wil ik meer weten!’

Hoe we te werk gaan:
In een telefonisch voorgesprek nemen we kort je ideeën over de film door, zetten dit om in een concreet plan en plannen vervolgens direct een draaidag in. Het is bij dit pakket daarom niet mogelijk een inhoudelijke ‘extra’ als een voice-over, presentator of interviews aan je film toe te voegen.

Wanneer Pakket M?
Je wilt mensen een kijkje achter de schermen van je bedrijf geven of ze simpelweg laten zien waar jullie goed in zijn. Dit wil je bijvoorbeeld doen door bepaalde mensen uit je bedrijf aan het woord te laten of een voice-over of presentator het verhaal van jouw bedrijf te laten vertellen.

Hoe we te werk gaan:
In een telefonisch voorgesprek nemen we je ideeën over de film door en denken zowel wat stijl als wat inhoud met je mee. Aan de hand van het telefoongesprek schrijven we een fijn aangemeten draaiscript en plannen een draaidag in.

Wanneer Pakket L?
Je wilt met je film op alle platforms de maximale exposure behalen en hier de inhoud van je eindproducten op afstemmen. Naast de twee minuten durende film die standaard bij dit pakket zit krijg je daarom vier extra producten die je film geschikt maken voor publicatie op Instagram: drie verticale video’s van twintig seconden voor ‘je story’en een video van één minuut voor op je Instagram-profiel.

Hoe we te werk gaan:
We spreken af op locatie (bij jou of bij ons op kantoor, net wat je wilt), nemen je ideeën over de film door en denken zowel wat stijl als wat inhoud met je mee. Aan de hand van dit gesprek schrijven we een fijn aangemeten draaiscript en plannen een draaidag in.